Compania noastra este activa pe piata de seafood din Romania inca din 1998, fiind o prezenta constanta, promotoare a calitatii si a unui nou concept care sa inlocuiasca clasicul "furnizor".

Deviza noastra a fost de la inceput "Clientul nostru - partenerul nostru", de aceea ne-am implicat, am dezvoltat si am promovat relatii de parteneriat cu marile hoteluri si restaurante. Am venit mereu in intampinarea clientilor nostri, unii dintre acestia fiind inovatori sau adepti ai noilor tendinte din gastronomie, oferind produse de cea mai buna calitate.

Ne selectam atent furnizorii externi, cream relatii de parteneriat, care sa-i ajute sa inteleaga specificul pietii romanesti, dar si sa sesizeze marele ei potential.

In 2008 am deschis un punct de lucru la Constanta, avand astfel posibilitatea sa promovam gama noastra de produse pe intreg litoralul romanesc.

Oferta noastra cuprinde peste 150 de repere de crustacee, moluste, cefalopode, peste (intreg, file, cotlete), icre si alte preparate din peste (afumat, sarat, marinat), produsele fiind congelate sau refrigerate.

Va invitam sa ne vizitati si sa ne deveniti eventual, parteneri, pe o piata in continua dezvoltare, plina de provocari.